Aasta tegija tunnustus tähendab meie jaoks palju ja motiveerib meid aina suuremaid sihte võtma. Taolise tunnustuse saamine pole kunagi meie eesmärk olnud, meie eesmärk on kogukonda ühendada ja golfi propageerida. Tunnustus inimeste poolt näitab, et ajame õiget asja ja meid on märganud.
Julgeme väita, et üle poole maakonna golfaritest on ühel või teisel viisil seotud just kadrinaga. Kadrina kandis on alati au sees olnud maadlemine ja korvpall, seega paljud noored ja vanad seotud just nende spordialadega. Meie sooviks propageerida golfi kui teist hobi oma senise spordiharrastuse kõrvale.
Golfi harrastajate arv kasvab iga aastaga, meie korraldatavad golfivõistlused ja üritused on osutunud väga menukateks, osalejaid tuleb kokku üle eesti.

Golfi simulaator Kadrina Spordikeskuses on igapäevases kasutuses. Praeguseks on välja kujunenud nii, et nädala sees on kindlad ajad broneeritud ja käiakse harjutamas. Nädalavahetusel käiakse võistlusest osa võtmas ning niisama mängimas. Tublimad harjutajad käivad paar korda kuus Tallinnas treener Priit Jalasto juures tunde võtmas, treenerilt saadud teadmisi lihvitakse siis simulaatoris kadrinas. Kuna tegemist maakonnas ainukese siseruumiga kus saab golfi mängida, siis käiakse Rakverest, Tapalt ja Kiviõlist. Kaugemalt on uudistama ja võistlema tuldud Tartust, Viljandist ja Tallinnast. Erinevad maakonna meistrid käivad harjutamas – järelikult asi toimib.

Simulaatori abiga saab uusi huvilisi golfipisikuga nakatada küll, kuid statistika järgi kasutavad enamasti võimalust juba mängivad golfarid. Võimalus aastaringselt kodu lähedal harjutada ja keha liigutada on väga hea. Külastajatelt oleme saanud positiivset tagasisidet, golfaritel väga hea meel sellise võimaluse üle.
Tunnustusega kaasnev Võidusumma katab osa uue Skytrak simulaatori ja invenatri soetamise kuludest.

Täname veelkord kõiki toetajaid ja hääletajaid!

Kadrina EPT esindajad Eesti Vabariigi 101. aastapäeva kontsert-aktusel Kadrina Rahvamajas.
Fotod: Lisete Laisaar